Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Άδωνις σε Γκλέτσο: Δεν κλείνει το Κέντρο Υγείας Στυλίδας (VIDEO)

Δημόσια δέσμευση απέναντι στο Δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο ότι δεν πρόκειται να μπει λουκέτο στο τοπικό κέντρο υγείας, ανέλαβε στον άερα της τηλεοπτικής εκπομπής του Γιώργου Αυτιά, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Μπορεί ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης να μην μπόρεσε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Απόστολου Γκλέτσου για να παραβρεθεί στη συγκέντρωση που έγινε την Παρασκευή στη Στυλίδα για το Κέντρο Υγείας, ωστόσο στο τηλεοπτικό ραντεβού στην τηλεόραση του Σκάι δεσμεύτηκε δημόσια ότι όχι μόνο δεν θα κλείσει τα Κέντρα Υγείας, αλλά τόνισε ότι θα αναβαθμίσει και θα ενισχύσει τον θεσμό του αγροτικού ιατρείου.

Κάλεσε τον Δήμαρχο Στυλίδας στο γραφείο του για να δουν άμεσα τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Στυλίδας και να δώσουν επι τόπου λύσεις όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αύριο Δευτέρα στο γραφείο του Δημάρχου στη Στυλίδα καταφθάνει ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας - Στερεάς Λάζαρος Μακρής για να γίνει μια πρώτη καταγραφή και ενημέρωση για τα προβλήματα της ανατολικής Φθιώτιδας και στην Τετάρτη στην Αθήνα θα γίνει το ραντεβού με τον Υπουργό Υγείας.

Δείτε στο βίντεο του LamiaReport τι είπαν ο Απόστολος Γκλέτσος και Άδωνις Γεωργιάδης:



Την Παρασκευή σε όλες τις περιοχές της Φθιώτιδας όπου υπάρχουν Κέντρα Υγείας πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. "Δεν είναι δυνατόν να τρέχει ο γέροντας από το χωριό στη Λαμία για να γράψει φάρμακα..", είπε ο Δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος, τονίζοντας ότι ο αγώνας θα συνεχισθεί μέχρι τέλους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...