Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Μακρακώμη: Πούλαγε βιβλία για "καλό σκοπό" αλλά... τα λεφτά κατέληγαν στην τσέπη της

Ο λόγος για μια 53χρονη Ελληνίδα, που κατάφερε να εξαπατήσει ιδιοκτήτη καταστήματος στην Μακρακώμη Φθιώτιδας αλλά τελικά …συνελήφθη.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 53χρονη προσποιούμενη ότι είναι μέλος σωματείου με έδρα την Αθήνα, το οποίο όπως διαπιστώθηκε δεν υφίσταται, πωλούσε μικρά βιβλία τάχα για την ενίσχυση του ταμείου του σωματείου.

Κατασχέθηκαν 13 μπλοκ αποδείξεων, μία ταυτότητα μέλους του προαναφερόμενου σωματείου και το χρηματικό ποσό των 2.053,69 ευρώ

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, χθες το μεσημέρι στη Μακρακώμη Φθιώτιδας, για απάτη.Μάλιστα, στο ιδιοκτήτη καταστήματος, στον οποίο πούλησε το βιβλίο προς 4 ευρώ, έκοψε και …απόδειξη!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Μακρακώμης που έφτασαν για το περιστατικό, διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο σωματείο, του οποίου η 53χρονη υποστήριζε ότι αποτελεί ενεργό μέλος, δεν υφίσταται, όπως επίσης δεν υφίσταται και το Α.Φ.Μ., βάση του οποίου έκοβε αποδείξεις για την ενίσχυση του ταμείου του.

Στην κατοχή της 53χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δύο μπλοκ αποδείξεων, εκ των οποίων το ένα συμπληρωμένο και το άλλο ημιτελές, 11 ακόμη μπλοκ αποδείξεων αχρησιμοποίητα, μία ταυτότητα μέλους του ανωτέρω σωματείου, το χρηματικό ποσό των 2.053,69 ευρώ.

Για την υπόθεση γίνεται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ εξετάζεται διεξοδικά η τυχόν εμπλοκή της και σε άλλες περιπτώσεις απάτης, αλλά και το ενδεχόμενο ύπαρξης και άλλων ατόμων - συνεργών της 53χρονης στη συγκεκριμένη απάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...