Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε φορτηγά στη Φθιώτιδα

Εξαρθρώθηκε σπείρα, τα μέλη της οποίας έκλεβαν φορτηγά αυτοκίνητα στη Φθιώτιδα και τα οδηγούσαν στην Καλαμάτα, απ΄όπου τα παραλάμβανε Αλβανός για να τα …εξαφανίσει.

Από τα μέσα Ιουνίου καταγράφηκαν ήδη τέσσερις κλοπές φορτηγών και δύο απόπειρες.

Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν τα ξημερώματα άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω 36χρονο από τη Λαμία να προσπαθεί να κλέψει ένα φορτηγό, ύστερα από καταγγελία του ιδιοκτήτη του οχήματος. Από την έρευνα, που ακολούθησε, αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για σπείρα, στην οποία εμπλέκονταν και τρεις Ρομά, 35, 27 και 21 ετών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, που ταυτοποίησε η αστυνομία, η σπείρα αποτελείτο από τουλάχιστον πέντε μέλη, καθώς ερευνάται η εμπλοκή και άλλων προσώπων.

Ο 36χρονος συλληφθείς, όπως αποδείχθηκε, μετά την κλοπή των οχημάτων τα οδηγούσε στην Καλαμάτα, με οχήματα συνεργατών του να προπορεύονται για τον εντοπισμό τυχόν αστυνομικών, προκειμένου να τον ενημερώνουν. Στην Καλαμάτα τα κλεμμένα οχήματα προωθούνταν σε Αλβανό, ο οποίος τα διέλυε και πουλούσε τα εξαρτήματά τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών της Λαμίας και παραπέμπεται στον ανακριτή την ερχόμενη Πέμπτη για κακουργηματικές πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...