Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Άγιο Κωνσταντίνος: Έκλεψαν... κλεμμένη μοτοσικλέτα

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν σήμερα δύο αδέλφια από την Αταλάντη, ενώ αναζητείται και ο συνεργός τους κθαως κατηγορούνται πως έκλεψαν -μεταξύ άλλων- μια μάλλον... περιζήτητη μοτοσικλέτα!

Όπως γράφει το LamiaReport, όλα ξεκίνησαν χθες λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα στον Άγιο Κωνσταντίνο, όταν τα δυο αδέλφια από την Αταλάντη, ηλικίας 26 και 21 ετών, μαζί με ένα ακόμη συνεργό τους έκλεψαν μια μοτοσικλέτα.

Έγιναν όμως αντιληπτοί από περίοικο και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Οι δράστες μόλις κατάλαβαν ότι τους αναζητούσε η αστυνομία, εγκατέλειψαν τη κλεμμένη μοτοσικλέτα.

Οι αναζητήσεις από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Καμένων Βούρλων συνεχίστηκαν και λίγο αργότερα τους εντόπισαν να κινούνται με άλλο μηχανάκι, το οποίο επίσης είχαν κλέψει πριν από λίγο.

Οι δράστες όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς εγκατέλειψαν και το δεύτερο μηχανάκι και διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας οι αστυνομικοί του Α.Τ. Καμένων Βούρλων σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από την Αταλάντη συνέλαβαν τα δυο αδέλφια στο σπίτι τους παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, η μοτοσικλέτα που έκλεψαν από τον Άγιο Κωνσταντίνο ήταν κλεμμένη και η κλοπή είχε δηλωθεί στο Α.Τ. Δάφνης στην Αττική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...