Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Λαμία: Στα τέλη Αυγούστου το Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Αγροτών

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) θα πραγματοποιήσει στις 30, 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου το ετήσιο πανελλήνιο συνέδριο της στη Λαμία με τίτλο: «Αγροτική Οικονομία & Πολιτισμός, Πυλώνες Ανάπτυξης & Δημιουργίας».

Εκτός από τις εισηγήσεις οι οποίες θα εστιάζουν στους νέους αγρότες θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον πολιτισμό και τον τουρισμό ως βασικούς και αδιαίρετους αναπτυξιακούς πυλώνες. Κάθε φορά το συνέδριο της Π.Ε.Ν.Α. αφήνει το αποτύπωμά του στην πόλη στην οποία πραγματοποιείται.

Έτσι και αυτή τη φορά μέσω του συνεδρίου θα προβληθεί και θα αναδειχθεί η τοπική παράδοση και γαστρονομία, τα τοπικά μουσικά ακούσματα και τα διάφορα ιστορικά μνημεία της περιοχής. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το συνέδριο πραγματοποιείται στο ιστορικό κάστρο της Λαμίας.

Στις εργασίες του συνεδρίου, προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ.  Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης καθηγητής κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, η Υπουργός Τουρισμού κα. Όλγα Κεφαλογιάννη και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Νέων Αγροτών (C.E.J.A.) μέλος του οποίου είναι η Π.Ε.Ν.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...