Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Λαμία: Θρήνος στη ΜΕΡΥΠ για τον αδόκητο χαμό του Συνταγματάρχη Γιώργου Ζέρβα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Στύρφακα Φθιώτιδας, αλλά και οι συνάδελφοί του στη ΜΕΡΥΠ, από τον χαμό του 50χρονου Σχη (ΕΜ) Γεωργίου Ζέρβα, Διευθυντή της Δ/νσης Εφοδιασμού-Μεταφορών της ΜΕΡΥΠ.

Ο 50χρονος Σχης ξαφνικά χθες το μεσημέρι, ενώ ήταν στην υπηρεσία του, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Την ώρα που πήγε στο ΣΤΕΠ για να κάνει κάποια εξέταση υπέστη σοβαρό έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Οι στρατιωτικοί γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου και εκεί οι γιατροί συνέχισαν την προσπάθεια, άλλα δυστυχώς η αντίστροφη μέτρηση για τον 50χρονο Σχη είχε ήδη ξεκινήσει και λίγες ώρες αργότερα κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και τους συναδέλφους του.

Οικογένειά του ήταν η Υπηρεσία

Οι συνάδελφοί του στη ΜΕΡΥΠ έχουν να πουν τα καλύτερα για τον Σχη Γιώργο Ζέρβα. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, ιδιαίτερα αγαπητός από κατώτερους και ανώτερους αξιωματικούς, >, έλεγε στο LamiaReport συνάδελφός του.



>, μας έλεγε φίλος του από τα Στύρφακα.

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Συνταγματάρχης Εφοδιασμού - Μεταφορών Γεώργιος Ζέρβας γεννήθηκε το 1963 στο χωριό Στύρφακα Φθιώτιδας. Μαθήτευσε στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο της Λαμίας, εισήχθη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το έτος 1983 και αποφοίτησε το έτος 1987 ως Ανθυπολοχαγός Εφοδιασμού-Μεταφορών.

Προήχθη μέχρι το βαθμό του Συνταγματάρχη.

Υπηρέτησε σε διάφορες μονάδες και Επιτελικά Γραφεία, ανάλογα κάθε φορά του βαθμού του.

Διοίκησε τις μονάδες 870 Αποθήκη Τμηματικών Χορηγήσεων, 785 Τάγμα Εφοδιασμού Μεταφορών, 825 Τάγμα Εφοδιασμού Μεταφορών, 63 Μονάδα Επιστρατεύσεως και διετέλεσε Διευθυντής της Διευθύνσεως Εφοδιασμού – Μεταφορών της Μεραρχίας Υποστηρίξεως.

Φοίτησε κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του στα διάφορα σχολεία του σώματός του, καθώς και στην Ανώτατη Σχολή Πολέμου.

Τιμήθηκε με τα παρακάτω παράσημα και μετάλλια για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην Πατρίδα:

Α. Χρυσός Σταυρός του Τάγματος της Τιμής

Β. Ταξιάρχης του Παρασήμου του Τάγματός του Φοίνικα

Γ. Μετάλλιο Στρατιωτικής Αξίας Β΄και Γ΄ τάξεως

Δ. Διαμνημόνευση Ευδοκίμου Διοικήσεως Β΄και Γ΄τάξεως

Ε. Διαμνημόνευση Αξιωματικού Επιτελούς Β΄ τάξεως

ΣΤ. Διαμνημόνευση Υπηρεσίας σε Επιτελείο

Ζ. Διακριτικό υπηρέτησης σε παραμεθόριες περιοχές

Ήταν παντρεμένος με την Αρχιλόχια Εφοδιασμού – Μεταφορών Σίμου Ευαγγελία

Ο Στρατός Ξηράς και οι Συνάδελφοί του, εκτιμώντας την προσφορά του Συνταγματάρχη Εφοδιασμού - Μεταφορών Γεωργίου Ζέρβα, τον αποχαιρετούν και εύχονται στους δικούς του ο Πανάγαθος Θεός να τους δώσει κουράγιο, υπομονή και παρηγοριά.

http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...