Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Συνεχίζονται οι σεισμοί στον Δήμο Αμφίκλειας- Ελάτειας

Τελειωμό δεν έχουν οι σεισμικές δονήσεις στην περιοχή της Λοκρίδας…

Αργά σήμερα το βράδυ στις 03:20 ένας νέος σεισμός “ξύπνησε” τους κατοίκους της περιοχής. 3,7 ρίχτερ αναστάτωσαν χιλιάδες δημότες που έχασαν τον ύπνο της. Πριν από λίγη ώρα ένας νέος μετασεισμός μεγέθους 3,5 της κλίμακας ρίχτερ ανησύχησε και πάλι τους κατοίκους της Ελάτειας και των γύρω περιοχών.

“Έχουμε χάσει τον ύπνο μας”

Απελπισμένοι είναι οι κάτοικοι της Λοκρίδας και κυρώς αυτοί της Ελάτειας και της Αμφίκλειας. Όπως αναφέρουν στο newsbomb.gr διακατέχονται από φόβο. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση μία γυναίκας. “Έχουμε χάσει τονμ ύπνο μας. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει”.

Μπορεί οι σεισμολόγοι να είναι καθησυχαστικοί και να μην κάνουν λόγο για το ρήγμα της Αταλάντης όμως στους κατοίκους της περιοχής ξυπνούν μνήμες…

300 σπίτια έχουν υποστεί ζημιές στη Φθιώτιδα από τον σεισμό

Ένα ολόκληρο χωριό έχει χαρακτηριστεί «κόκκινο» από τον σεισμό της Τετάρτης στη Φθιώτιδα.

Οι σεισμοί συνεχίζονται και οι κάτοικοι παραμένουν ανάστατοι. 300 σπίτια έχουν υποστεί ζημίες στους δήμους Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου και Αμφίκλειας – Ελάτειας, με 87 από αυτά να έχουν χαρακτηριστεί επικίνδυνα.

Οι μεγαλύτερες ζημιές εστιάζονται στο δημοτικό διαμέρισμα Ρεγγίνι, όπου από τα κτήρια που έχουν ελεγχθεί, έχει χαρακτηριστεί «κόκκινο» σχεδόν το 80%!

Οι έλεγχοι των κλιμακίων μηχανικών συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Δευτέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...