Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Αχινός Στυλίδας: «Οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας»


Παγωμένοι είναι οι κάτοικοι στον Αχινό Στυλίδας από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην καρδιά του χωριού με θύμα τον 57χρονο, ιδιοκτήτη καφενείου.

« Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Γιατί σίγουρα κάποιος από αυτούς που το έκαναν ήξερε....», ανέφερε κάτοικος του Αχινού στο LamiaReport.
Στα πηγαδάκια τα σενάρια πολλά, όμως επί της ουσίας οι έρευνες βρίσκονται στο σκοτάδι.
Δεκάδες προσαγωγές
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας από τις πρώτες ώρες χθες βράδυ, μόλις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, άρχισαν τις προσαγωγές, τις έρευνες στα σπίτια υπόπτων και την προανάκριση, η οποία είναι φυσικά σε εξέλιξη.
Από το αστυνομικό μέγαρο πέρασαν πολλά άτομα, αλλοδαποί και ντόπιοι από τον Αχινό και την ευρύτερη περιοχή, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρξει κάποιο φως στην άκρη του τούνελ. «Είμαστε στο σκοτάδι...», δήλωσε στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. στο LamiaReport.
Με όσους κατοίκους μιλήσαμε στον Αχινό κάνουν λόγο για έναν φιλήσυχο άνθρωπο, που ποτέ δεν έδωσε αφορμές και δικαιώματα στο χωριό για καβγάδες ή οτιδήποτε άλλο.
«¨Ήταν ένας πολύ ήσυχος άνθρωπος, αγαπητός σε όλους, χωρίς να έχει πειράξει ποτέ κανέναν. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι…», είπε ο πρόεδρος του Αχινού Γιώργος Αλεξόπουλος στο LamiaReport.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...