Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Στυλίδα: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από την άγρια δολοφονία επιχειρηματία

Τον δράστη ή τους δράστες αναζητά η αστυνομία - Δεν του πήραν χρήματα, αλλά τα τσιγάρα του - Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε το μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισαν θανάσιμα τον 57χρονο


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστου δράστη ή αγνώστων δραστών για την ανθρωποκτονία 57χρονου, σε καφενείο ιδιοκτησίας του στην περιοχή του Αχινού Φθιώτιδας που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Ειδικότερα, κατά τις βραδινές ώρες της Κυριακής, ο 57χρονος βρέθηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, θανάσιμα τραυματισμένος εντός του καφενείου του, φέροντας πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Στο σημείο μετέβησαν κλιμάκια του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, προσδιορίστηκε ως κίνητρο η ληστεία, χωρίς ωστόσο να έχει εξακριβωθεί η αφαίρεση συγκεκριμένου χρηματικού ποσού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ή οι δράστες, φεύγοντας, μπορεί να μην πήραν χρήματα, αλλά άρπαξαν το πακέτο από τα τσιγάρα του θύματος.

Στο τόπου του εγκλήματος βρέθηκε το όπλο της δολοφονίας, ένα μαχαίρι, το οποίο κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς. Με βάση την αστυνομία, ο δράστης -ή οι δράστες- το πήρε από την κουζίνα του καταστήματος και για άγνωστους λόγους επιτέθηκε στον 57χρονο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το όπλο του εγκλήματος θα σταλεί για εργαστηριακή εξέταση, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα.

Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...